Kılıçdaroğlu'nın gafına fındık diyarı Ordu'dan cevap!;

Kılıçdaroğlu'nın gafına fındık diyarı Ordu'dan cevap!

Şanlıurfa'daki toplantıda fıstık yerine fındık diyerek bir gafa imza atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na fındık diyarı Ordu'dan cevap geldi. Belediye, Kılıçdaroğlu'na esprili bir yanıt verdi....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa temasları gündemdeki yerini korumaya devam ederken, bu kez gündemin adı fındık oldu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu meslek odaları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiği buluşmaya katılarak bir konuşma yaptı. Kentte yüksek fıstık üretimine dikkat çekmek isteyen CHP Lideri sehven fıstık yerine fındık dedi ve "Türkiye'deki pamuğun yüzde 32'isini tek başına Şanlıurfa üretir. Fındığın yüzde 42'sini Şanlıurfa üretir. Kırmızı mercimeğin yüzde 32'isini, isotun yani kırmızı biberin yüzde 40'ını tek başına Şanlıurfa üretir" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Fındık diyarı Ordu'dan da cevap gecikmedi. AK Partili Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal medyadan ilgili videoyu "Peki bundan fındığın haberi var mı?" sözü ile paylaştı. Tebessüm ettiren paylaşım beğeni topladı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum