Urfalı iş insanı başarısıyla Platin Dergisine kapak oldu;

Urfalı iş insanı başarısıyla Platin Dergisine kapak oldu

Başarılı iş adamlarının gündeme geldiği Platin Dergisi, aralık sayısının kapağında Urfalı başarılı genç iş insanı Hassan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaytan’a yer verdi....

Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, tüm elektrik dağıtım şirketleri, makine, elektrik, pano ve otomasyon gibi farklı meslek dallarına kaliteli ve ekonomik ürünler sunan Hassan Elektrik A.Ş. üst düzey yöneticisi Hasan Kaytan, Platin Dergisi’nin aralık sayısına kapak oldu.

Başarılı yönetici Hasan Kaytan, daha önce de Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde gerçekleştirilen "40 Yaş Altı 40 Genç CEO" araştırmasında ödül almıştı.

Hasan Kaytan, Capital Dergisi’nin yaptığı araştırmayla 2 yıl üst üste Türkiye’deki en başarılı 40 iş insanı listesine de girmişti.

Kaytan, 3250 metreküp tesisi, 35 bölge müdürlüğü 35 araçlı filosu 85 personeli ile 81 il ve 700’ün üzerinde ilçede satış ve pazarlamada faaliyetlerini sürdürerek ülke gücüne güç katan bir firmayı yönettiklerini söyledi. Kaytan, şirketi bilinçli işletmeler için yol gösterici, öncü marka yapmak vizyonuyla hareket ettiklerine vurgu yaptı.

KAYTAN: “KALİTEYİ, GÜVENLİĞİ VE SAYGINLIĞI ESAS KABUL EDEREK ÇALIŞIYORUZ"

Kaytan, etik değerlerden taviz vermeden müşteri memnuniyetini ön planda tutup her koşulda sıfır hata sloganıyla yola çıkarak kaliteyi güvenliği ve saygınlığı esas kabul ederek çalıştıklarını kaydetti.   

“GÜÇLÜ ADIMLARLA PİYASADA VAR OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ”

Hassan Elektrik’in 2008 yılından beri piyasada varlığını sürdüren, kurulduğu tarihten bugüne Türkiye’de elektrik, enerji ve pano piyasasında pazarlama alanında geniş bir kitleye hitap eden ve kendi alanında lider konumda olmayı hedefleyen bir şirket olduğunun altını çizen Kaytan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Değişim ve gelişime açık, başarı motivasyonu yüksek ekibimiz ile faaliyet gösterdiğimiz alanda öne çıkarak, 2012-2015 yılları arasında yüzde 368,3 büyüme ile TOBB tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi’ listesine girmeyi başardık. Bu büyük başarıdan sonra 2016-2020 yılları arasında yine TOBB tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi’ listesine ikinci defa girerek ödülümüzü aldık. 2021 yılında da özellikle profesyonel kriz yönetimi tecrübesiyle güçlenerek büyümekte olan firmamız 2015 yılında koyduğu 2023 yılı için 1 milyar TL ciro hedefine 2021’de ulaşmaya yaklaşarak güçlü adımlarla piyasada var olmaktadır.”

“HER YIL BİLANÇOLARIMIZLA ARTI DEĞERE ÇEVİREBİLMEYİ EKİBİMLE BİRLİKTE BAŞARDIM”

Kaytan, “Sıfırdan çok hızlı ivme kazanarak ve bu sürat, kazandığım tecrübelerle harmanlayıp sağlam temellere oturtabilme konusunda özel bir çaba sarf ettim. Bu çabanın sonucunu da her yıl bilançolarımızla artı değere çevirebilmeyi ekibimle birlikte başardım. İç işlerimizde mümkün olduğunca dijitalleşme konusunda ilerledik. Mali işler alt yapımızda bu sürecin uzaktan çalışma konusunda faydalarını gördük” diye konuştu.

2021’DE 100 MİLYON DOLAR DIŞ TİCARET HACMİNE ULAŞILDI

Öncelliklerinin her zaman üretim olduğunu ifade eden Kaytan, konuşmasını şöyle tamamladı:

“2008’de kurulan Hassan Elektrik 2021’de 100 milyon dolar dış ticaret hacmine ulaştı. Bu rakamın 65 milyon dolarını ihracattan geri kalanını ise ithalat kaleminden oluşuyor. 2021 yılında, 2015 yılında belirlenen 2023 yılı için koyduğumuz hedeflere yüzde 90 oranında ulaşmış durumdayız. 2022 yılında da yurt dışı piyasalara ağırlık vererek enflasyon üzerinde bir büyüme gerçekleştirebileceğimizi öngörüsünde bulunmaktayız. Öncelikle hedefimiz ithal ettiğimiz şalt malzemelerini yurt içinde üretebilmektir. Bu konu ile ilgili yatırım projemiz sağlam adımlarla ilerlemektedir. Ekonomik konjonktüre de bağlı olarak önceliğimiz her zaman üretim ve bu sayede istihdama katkı yapmak olacaktır”.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum