Şanlıurfa'lı iş adamı Hasan Kaytan Platin Dergisine Kapak Oldu;

Şanlıurfa'lı iş adamı Hasan Kaytan Platin Dergisine Kapak Oldu

Şanlıurfa'lı iş adamı Hassan Elektrik Genel Müdürü Hasan Kaytan Platin Dergisi Aralık sayısına kapak oldu....

Şanlıurfa'lı iş adamı Hasan Kaytan Platin dergisi Aralık sayısına kapak oldu.


Hasan Kaytan'ın 2008'de kurduğu Hassan Elektrik 2021'de 65 milyon dolar ihracat olmak üzere toplam 100 milyon dolarlık dış ticaret hacmine ulaştı.

Hassan Elektrik alt ürünler piyasasında sahip olduğu yüksek kredibilitesiyle 2023 hedeflerini 2021 yılında yakaladı. 2022 'de yurt dışı piyasalara ağırluk vererek enflasyonun üzerinde büyüme öngörüyor.

Hassan Elektrik Türkiye'de ki tüm elektrik dağıtım şirketleri, makine, elektrik, pano ve otomosyon gibi farklı alanlarda ki müşterileriyle çözüm ortaklığı yapan şirketin Genel Müdürü Hasan Kaytan, geleceğe yönelik bakış açısıyla kaliteli, ekonomik ve hızlı ürün sunumuyla ülkenin değişen ihtiyaçlarını karşılamada öncü olmak için çalıştıklarını belirterek,

3250 m2 tesisimiz 35 bölge müdürlüğümüz 35 araçlı filomuz ve 85 kişilik personelimiz ile 81 il ve 700 üzerinde ilçede istikrarlı satış ve pazarlama çalışmalarımızı sürdürerek ülkemizin gücüne güç katıyoruz.

Ekonomist ve Capital dergilerinin yaptığı çalışmayla 40 yaş altı en iyi genel müdürler içerisinde 34. sıradan 32. sıraya yükseldik. 



Hassan Elektrik genel müdürü Hasan Kaytan hızlı ve rekabetçi yapısıyla ödülleri topluyor. Değişim ve gelişime açık başarı motivasyonu yüksek ekibimiz ile faaliyet gösterdiğimiz alanda öne çıkarak 2012-2015 yılları arasında % 368.3 büyüyerek TOBB en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girdik.

TOBB en hızlı büyüyen 100 şirketi listesine ikinci defa girerek TOBB tarafından ödülümüzü aldık.


Hızlanan Dijitalleşme, pandemi ve kürsel belirsizlik ortamında nasıl bir büyüme stratejisi izliyorsunuz sorusuna Platin dergisinde cevap veren Hasan Kaytan;

Şirketimiz iç işleyişi ile mümkün olduğunca dijitalleşme konusunda ilerledik. Mali işler alt yapımızda bu sürecin uzaktan çalışma konusunda faydalarını gördük.  Kısacası dijital kanallara işimizin el verdiğince yatırım yapmamızın pandemi sürecinde ne kadar doğru bir karar olduğunu gördük.

2023 hedeflerine 2021 de ulaşan Hassan elektrik  2022 hedef ve beklentileriniz nasıl şekilleniyor sorusuna;


Hasan Kaytan 2008'de kurulan Hassan Elektrik 2021'de 100 milyon dolar dış ticaret hacmine ulaştı. Bu rakam 65 milyon  doları ihracattan geri kalanı  ise ithalat kaleminden oluşuyor.

2021 yılında, 2015 yılında belirlenen 2023 yılı için koydugumuz hedeflere yiizde 90 oranında ulaşmış  durumdayız. 2022 yılında yurt dışı piyasalara ağırlık vererek enflasyon uzerinde bir büyüme gerçekleştirebileceğimiz öngörüsünde bulunmaktayız.  Bu noktada ozellikle Asya ve Ortadogu'da büyüme hedefimiz bulunmaktadir.  Bunun yanında dikili tip pano uretimi ile Avrupa pazannda yer edinmek için ekibimizi sürekli geliştirmekte  ve fuar çalışmalarımıza hız vermekteyiz.

Yurt dışı pazarlama hizmetlerimizde kaliteyi yükseltmek için ticaret ekibi­ mize de ciddi yatırım yapmaktayız.

2022 yılında iç  piyasada da daha güçlü adımızı duyurmak için  pazarlama ekibi­ mizi de büyütmekteyiz. Öncelikli hedefimiz ithal ettiğimiz şalt  malzemelerini yurt içinde üretebilmektir.  Bu konu ile ilgili yatırım projemiz saglam adımlarla ilerlemektedir. Ekonomik konjonkture de bağlı olarak önceligimiz her zaman uretim ve bu sayede istihdama katkı yapmak olacaktır. 

 





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum