Akçakale’de kırsal mahallede asfalt serimi yapıldı;

Akçakale’de kırsal mahallede asfalt serimi yapıldı

Akçakale’de kırsal Pekmezli Mahallesinde birinci kat asfalt serimi gerçekleştirildi....

AKÇAKALE – Akçakale Belediyesi ekiplerince kırsal Pekmezli Mahallesinde Yeşiltepe-Pekmezli güzergahında birinci kat asfalt serimi yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile geçen haftalarda köy içi asfaltlama çalışmalarının yapıldığı Pekmezli Mahallesi’nde bugün Yeşiltepe-Pekmezli güzergahında birinci kat asfalt serimi gerçekleştirildi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da asfalt serimi yapılan mahallede incelemelerde bulundu. Muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yalçınkaya, yeni yolun hayırlı olmasını diledi.

Yolun medeniyet olduğunu belirten Yalçınkaya, “Pekmezli’nin, Yeşitepe’nin yolu bugün itibariyle asfaltlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül sayesinde köy içi yollarımız zaten yapılmıştı. 20 dakika sonra Akçakale’desiniz. Bu bir medeniyettir. Bu hizmetlerin olmasında AK Parti’nin emeği, başkanımızın da çok büyük bir emeği var. Başkanımıza, ekibine, arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Pekmezli halkına hayırlı ve uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

Başkan Yalçınkaya mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledikten sonra bölgeden ayrıldı.


BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum