Diş sağlığıyla ilgili farkındalık eğitimi;

Diş sağlığıyla ilgili farkındalık eğitimi

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde, 22-28 Kasım Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası kapsamında hastaneye muayeneye gelen hastalara diş sağlığının önemi anlatıldı....

ŞANLIURFA – Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle diş sağlığı ile ilgili farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte hastaneye muayeneye gelen hastalara diş sağlığının önemi anlatıldı. Ayrıca çocuk hastaların diş fırçalama alışkanlığına dikkat çekmek için diş macunu ve fırçası dağıtıldı.

Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Osman Çadırcı, yaptığı açıklamada sağlığın ağızda başladığını kaydetti. Pandemi döneminin başlangıcından beri özellikle diş hekimlerinin ve sağlık çalışanlarının sahada filyasyon kapsamında hizmet gerçekleştirdiğini ifade eden Çadırcı, şunları söyledi:

"Şu anda diş hekimlerimiz ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye devam etmektedirler. Tüm branşlarda hizmet sunulmaktadır. 22-28 Kasım Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası olması münasebetiyle farkındalık yaratmak için bugüne özel çocuk hastalarımıza diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Tüm sağlık çalışanlarımızın ve diş hekimlerimizin bu özel gününü kutluyor, onlara teşekkürü bir borç biliyorum"


BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum