Eyyübiye'de Halı Sahalar Tamamlanıyor Yeni 2 Çim Saha Hedef 25 Saha..;

Eyyübiye'de Halı Sahalar Tamamlanıyor Yeni 2 Çim Saha Hedef 25 Saha..

Şanlıurfa Eyyübiye'de hedef 25 yeni suni çim saha.....

Şanlıurfa Haber; Eyyübiye Belediyesi, Hamzaba ve Bakırtaş mahallelerinde halı saha yapımını tamamladı.

Eyyübiye Belediyesi, ilçe gençliğinin ve vatandaşların daha rahat koşullarda sportif faaliyetlerde bulunması için halı saha yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, Hamzaba ve Bakırtaş mahallelerinde iki yeni suni çim sahanın yapım çalışmalarını tamamlayıp, tesisleri açılışa hazır hale getirdi. Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı iş birliğiyle yapımı tamamlanan halı sahaların önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Eyyübiye Belediyesi daha önce de TOKİ Batıkent’te, Kito Deresinde, İkizce Mahallesinde, Yamaçaltı Mahallesinde ve Yardımcı Mahallesinde halı saha yapımını tamamlamıştı.

Sosyal medya hesabından çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Kuş, hedeflerinin 25 yeni suni çim saha yapmak olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“İlçe gençliğinin ve vatandaşlarımızın sportif faaliyetlerde bulunması için, yeni suni çim saha yapımımız devam ediyor. Açılışını yaptığımız 5 saha sonrası 2 yeni sahamız da açılışa hazır hale geldi. Hedef, 25 yeni suni çim saha.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum