Urfa'nın Trambüsü Başka Bahara Kaldı..;

Urfa'nın Trambüsü Başka Bahara Kaldı..

Şanlıurfa'ya gelecek olan trambüsler 2022 Nisan ayına kaldı. Nisan ayında Şanlıurfa'ya kısmen 10 adet teslim edilecek....

Şanlıurfa'nın Trambüsü başka bahara kaldı...

Şanlıurfa'da adeta soruna dönen trambüs projesi için belediye, söz konusu şirket ile sulhen uzlaşma yoluna gitti. Uzlaşma ile Nisan ayından itibaren 10 adet 25 metrelik yerine 12 adet 18 metrelik trambüs gelecek.


Şanlıurfa'da toplu taşımada yeni dönemin başlatılacağı trambüsle ilgili tartışmalar hala devam ederken, proje ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Başkan Beyazgül daha önce verdiği röportajda duyurmuştu 

NİSAN, MAYIS AYINDA TRAMBÜSLERİ GÖRMEK NASİP OLACAK

İlk defa bir programda trambüs böyle gündeme geldi bende tamam dedim. Trambüs karşı taraf vaadinde durursa Nisan, Mayıs ayında trambüslerin bir kısmı Şanlıurfa'da görmek nasip olacak. Anlaşmaları bitirdik, kararları aldık, imzaları attık ve trambüs devam dedik. Trambüsü ilk baştaki fiyatla ve trambüsü biraz kısalttık ve o kısaltmadan dolayı da artı bir trambüs sayısı oluştu ve eski sayıların üzerine yeni sayıları ekleyerek trambüsü devam ettirdik.



SÖZLEŞMEDE REVİZYON... TRAMBÜS UZUNLUĞU DÜŞÜRÜLECEK
Trambüs için alt yapı hazırken 24 metrelik trambüs dönüş yapamadığı için sözleşmede revizyona gidilecekti. Belediyenin firma ile yürüttüğü sıkı pazarlık sonucu, 24 metrelik 10 adet trambüs yerine eski fiyattan 18 metrelik 12 adet trambüs kente getirilecek. Trambüslerin Nisan ayından itibaren Haziran ayına kadar teslim edilmesi bekleniyor. Üstelik eski döviz kuru (3,5 liradan) üzerinden anlaşmaya varıldı. Ayrıca firmanın eski anlaşmada yer alan 90 bin Avroluk piller de anlaşmaya dahil edildi.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum