Şanlıurfa'da Sağlıkçılara Şehir içi Ulaşımında Ücretsizlik Ücreti;

Şanlıurfa'da Sağlıkçılara Şehir içi Ulaşımında Ücretsizlik Ücreti

Şanlıurfatv haber; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehir içi ulaşımda sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım sağlanacağını duyurdu fakat ücretsiz uygulama için sağlık çalışanlarından ücret talep ediyor iddiası...

Şanlıurfatv haber; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehir içi ulaşımda sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım sağlanacağını duyurdu fakat ücretsiz uygulama için sağlık çalışanlarından ücret talep ediyor iddiası.


Şanlıurfatv haber merkezimize sağlık çalışanlarından gelen ihbarlara göre ücretsiz olan ulaşım için ücret talep edildiği iddia edildi. 

Şanlıurfa Büyükşehir işritaki olan Belsan şirketi Urfakart uygulaması sağlık çalışanları ve diğer ücretsiz ulaşımı hak eden vatandaşlar için yeni bir kart modeli uygulamaya koydu. 

Pandemi döneminde yürürlüğe giren sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile 31 Aralık'a kadar uzatılmış ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu talimata uygun olarak süreyi uzatmıştı fakat URFAKART merkezine giden sağlık çalışanlarından ulaşım kartları olmasına rağmen önceki kartları iade alıp yeni kart adı altında ödeme talep ettiği öğrenildi.

Bu uygulamayla karşılaşan sağlık çalışanları ücretsiz ama ücretli ulaşıma tepki gösterdi.



 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum