Instagram Yeni Hikaye Özelliği Sen de Ekle resmen duyurdu;

Instagram Yeni Hikaye Özelliği Sen de Ekle resmen duyurdu

Instagram, hikaye instagram story özelliği Sen de Ekle özelliğinin duyurusunu Twitter üzerinden gerçekleştirdi. Instagram'ın yeni özelliği, kullanıcıların kendi içerikleriyle başkalarının hikaye içeriklerine yanıt vermelerini sağlayarak tabiri caizse bir hikaye zinciri oluşturmaya imkan tanıyor....

 instagram story özelliği  Sen de Ekle  özelliğinin duyurusunu yaptı


Facebook; yeni adıyla Meta şirketinin çatısı altında faaliyet gösteren popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram, yeni özellikler sunmaya devam ediyor. iOS ve Android uygulamaları ile kullanıcıların karşısına çıkan Instagram, daha önce "Sen de Ekle" adı verilen bir özelliğin testlerine başlamıştı. Bu özellik, artık Instagram tarafından resmi duyurusu yapılarak kullanıma sunuldu.

INSTAGRAM'IN "SEN DE EKLE" ÖZELLİĞİ NEDİR?

"Sen de Ekle" özelliği, hikaye sekmesinde yer alan çıkartmalar arasında bulunuyor.

 

WhatsApp ve Instagram'da "From Facebook" gitti, "From Meta" geldi

Bu çıkartma ile birlikte kullanıcılar, bir istemi veya belirli bir konuyu izleyerek diğer kullanıcıların hikayelerine kendi hikayeleriyle yanıt verebiliyor. Böylece bir nevi bir hikaye zinciri oluşuyor.

Add Yours = a sticker that creates public threads in Stories ????

With custom prompts and public responses, you can share the sticker and see who responds to it in their own Stories. pic.twitter.com/C9AXiFEo92

— Instagram (@instagram) November 1, 2021

Örneğin, "günün doğa fotoğrafı" istemini belirleyip "Sen de Ekle" çıkartmasını hikayesine ekleyen bir kullanıcıya, diğer kullanıcılar kendi hikayeleriyle yanıt verebiliyor. Kullanıcılar yanıt verdiğinde ise çıkartma üzerindeki profil balonlarının arasına ekleniyorlar.

 

Bu özellik, kullanıcıların birbiriyle olan etkileşimi artırmayı amaçlıyor gibi görünse de, takip edecek daha fazla insanı keşfetmenin bir yolu olarak da görülüyor. Çünkü bir kullanıcının hikayesindeki "Sen de ekle" çıkartmasına tıkladığınızda, yanıt veren kişileri ve hikayelerini görmek mümkün.

Instagram'da daha uzun hikaye paylaşmak isteyenlere yeni özellik!

Instagram'ın yeni özelliğinin, TikTok'taki "düet" özelliğine benzediğini belirtmekte fayda var.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum