Şanlıurfa Ak Parti Teşkilat Akademisi Eğitimi Başladı;

Şanlıurfa Ak Parti Teşkilat Akademisi Eğitimi Başladı

Şanlıurfa'da Ak Parti Arge ve Eğitim başkanlığının düzenlediği Teşkilat Akademisi Eğitimi başladı. Bu Hikayenin Kahramanı Sensin teması ile başlayan eğitim Şanlıurfa ve bölge illerinden çok sayıda katılımcı katılacak....

Şanlıurfa'da Akparti Teşkilat Akademisi Eğitimi başladı..


Şanlıurfa Teşkilat Akademisi eğitim programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcı ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdulrahman Kırıkçı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven, Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat, ilçe Belediye Başkanları,Ak Parti İlçe Başkanı, Ak Parti Teşkilatı katıldı. 

Ak Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Teşkilat Akademisi’ eğitim programının Şanlıurfa’daki birinci günü İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın açılış konuşmasıyla başladı.
Şanlıurfa akparti teşkilat akademisi programı

Bu Hikayenin Kahramanı Sensin  teması ile düzenlenen Teşkilat Akademisi, 30-31 Ekim tarihlerinde Şanlıurfa'da düzenlenecek eğitimlerle sürecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Genel Sekreter Fatih Şahin 31 Ekim Pazar Günü  gazetecilerle basın toplantısı düzenleyecek.

Şanlıurfatv Haberler
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum