Şanlıurfa Ana sınıfı öğrencileri Cumhuriyet Bayramını kutladı;

Şanlıurfa Ana sınıfı öğrencileri Cumhuriyet Bayramını kutladı

Şanlıurfa’da Türk Telekom Ortaokulu’nun ana sınıfı öğrencileri Cumhuriyetin ilan edilişinin 98’inci yıldönümünü kutladı....

Şanlıurfa’da Türk Telekom Ortaokulu’nun ana sınıfı öğrencileri Cumhuriyetin ilan edilişinin 98’inci yıldönümünü kutladı. Kutlama renkli görüntülere sahne olurken, öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Karaköprü ilçesindeki Türk Telekom Ortaokulu’nun ana sınıfı öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Kutlama programını sınıf öğretmeni Hayriye Öztürk organize ederken, programa okul müdürü Seyfettin Kalkan ve diğer öğretmenler katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı anlarda pandemi kurallarına da önemle uyuldu.

 

Etkinlik kapsamında öğrencilere ay yıldızlı kostüm giydirildi. Bazı öğrenciler ise asker ve polis kıyafeti giyerek etkinliğe katıldı. Öğrencilerin kostümlerinden dolayı sınıf Türk bayrağının rengi olan kırmızı ve beyaza büründü.

 

EŞSİZ ANLAR YAŞANDI

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ile Türk bayrağının asıldığı sınıfta, “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı yazıldı. Cumhuriyetin öneminin anlatıldığı etkinlikle, öğrencilere cumhuriyet sevgisi aşılandı.

 

 



Şanlıurfatv Haber

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum