Meclis Üyesi Kızılelma Deva Partisi’ne Katıldı;

Meclis Üyesi Kızılelma Deva Partisi’ne Katıldı

Hafta sonu gerçekleştirilen DEVA Partisi Eyyübiye İlçe Kongresinde Karaköprü Meclis Üyesi Halil Kızılelma DEVA Partisine katıldı. ...

DEVA Partisi’nin Eyyübiye ilçe kongresine Genel Başkanı Ali Babacan’da katıldı. Genel ve yerel konular üzerine konuşan Genel Başkan Babacan konuşmasının sonunda Önceki dönem Eyyübiye Beediye Başkan Yardımcısı ve Karaköprü Meclis Üyesi Halil Kızılelma’ya rozetini takarak partiye üyeliğini aldı. Genel Başkan Ali Babacan DEVA Partisinin damlalarının ülkenin birçok yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da günden güne büyüdüğünü belirterek Kızılelma’nın partiye katılımından duyduğunu memnuniyeti getirerek, Halil Kızılelma’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Halil Kızılelma ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Uzun süredir aktif siyasetin içinde olan biri olarak ülkemizin günden güne kötüye gidişine dur demek için DEVA Partisi’ne üyeliğimi yaptım. İnanıyorum ki partimiz bundan sonra ismi ile müsemma olarak dertlere DEVA olacaktır. Bu vesile ile bana desteklerini her zaman sunan İl Başkanımız Av. Ahmet Tüysüz’e ve Karaköprü İlçe Başkanımız Av. Sabri Yetim’e de teşekkürlerimi sunarım.”
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum