Karaköprü'de Muhtarlar Taleplerini Anlattı Başkan Baydilli Sorunların Çözümü için Çalışacağız..;

Karaköprü'de Muhtarlar Taleplerini Anlattı Başkan Baydilli Sorunların Çözümü için Çalışacağız..

Karaköprü'de muhtarlar ile toplantı yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede ki sorunları ve talepleri dinleyerek çözüm için çalışacağız dedi....

Karaköprü İlçedesinde ki muhtarlarla bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede yapılan hizmetleri konuşup muhtarların taleplerini dinledi.

Karaköprü haberleri; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli düzenlenen kahvaltı programında ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, ŞUSKİ Genel Müdürü M. Said Güllüoğlu, il ve ilçedeki bürokratlar ile muhtarlar katılım gösterdi.

 

Muhtarlarla yapılan hizmetler, yapılacak çalışmalar ve mahallelerdeki eksiklikler konusunda istişarelerde bulunulurken, muhtarlara dağıtılan talep formları ile mahallelerindeki eksiklikler ile ilgili talepleri toplandı.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeyi kalkındırma adına ve sorunların çözümü için hep birlikte istişare içinde olmanın önemine değindi.

 

Başkan Baydilli, “Bugün muhtarlarımızın mahallelerindeki sorunlarının çözümü için değerli milletvekilimiz, kaymakamımız, büyükşehir ve ilçedeki kurum müdürlerimizle birlikteyiz. Burada muhtarlarımızın sorunlarına cevap vermeye, taleplerini alarak sorunların çözümü için çalışacağız” dedi.

 

Toplantının son bölümünde soru -cevap şeklinde muhtarların talepleri alınıp konuyla ilgili birim müdürleri ve bürokratlar tarafından cevaplanırken, muhtarlara tablo şeklinde ilçe haritası hediye edildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum