Karaköprü kırsalında köy içi yollar yenileniyor;

Karaköprü kırsalında köy içi yollar yenileniyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal Bölücek Mahallesi’nde köy içi yolları yeniledi. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince kırsal mahallelerde köy içi yolları tozdan ve çamurdan kurtarmak için döşeme çalışması yapılıyor....

Karaköprü Belediyesi, kırsal Bölücek Mahallesi’nde köy içi yolları yeniledi.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince kırsal mahallelerde köy içi yolları tozdan ve çamurdan kurtarmak için döşeme çalışması yapılıyor. İlçede bulunan 186 kırsal yerleşkeye hizmet götüren belediye, bu bölgelerdeki vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamaması için çabalıyor. Bu kapsamda Kırsal Bölücek Mahallesi’nde kış ayları öncesi köy içi yollarda çamurlaşmanın önlenmesi için stabilize malzeme döşeme çalışması yapıldı.

 

“KIRSALA HİZMET GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsaldaki vatandaşların sorun yaşamaması için gerekli hizmetleri sunduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Kırsaldaki vatandaşlarımıza çok önem veriyoruz, gerekli hizmeti götürmek için kırsal ekiplerimizle çalışıyoruz. Kış ayları öncesi de köy içi yollarında sıkıntı olan kırsal mahallelerimizde yenileme çalışması gerçekleştiriyoruz. Kırsal mahallelerimiz bizim için çok değerlidir ve merkezde verdiğimiz hizmetin altında kalmadan kırsala hizmet götürmeye çalışıyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 



Şanlıurfatv Haber

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum