Teröristlerin katlettiği 9 aylık Muhammed bebek unutulmadı;

Teröristlerin katlettiği 9 aylık Muhammed bebek unutulmadı

Barış Pınarı Harekatı sırasında PKK/YPG terör örgütünün roketli hücumu neticeyi yaşamını kaybeden en minik sivil şehit 9 aylık Muhammed Omar Saar'ın ailesi, harekatın ikinci sene dönümünde de unutulmadı.Suriye'nin kuzeyini işgal eden terör örgütünden temizletmek için 9 ....

Barış Pınarı Harekatı sırasında PKK/YPG terör örgütünün roketli hücumu neticeyi yaşamını kaybeden en minik sivil şehit 9 aylık Muhammed Omar Saar'ın ailesi, harekatın ikinci sene dönümünde de unutulmadı.


Suriye'nin kuzeyini işgal eden terör örgütünden temizletmek için 9 Ekim 2019 tarihinde Türkiye tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatında Akçakale'yi ve sivil ulusu hedef alan PKK/YPG terör örgütü, ilçeye havan ve roketli hücumlar hakikatleştirdi. Hamlelerin ikinci gününde Suriyeli 9 aylık Muhammed Omar Saar da yaşamını kaybetti. Harekatın ilk ve en minik sivil şehidi olan Muhammed Omar Saar'ın ailesi harekatın ikinci sene dönümünde de unutulmadı.


Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Barış Pınarı Harekatı'nın ikinci yıldönümünde acılı aileye bir ziyaret hakikatleştirdi. Baba Mehmet Hani ve Fatime Hani ile ailenin çocuklarını ziyaret eden Yalçınkaya, acılarını bir kere daha paylaştı. Şehidin kardeşleriyle de yakından ilgilenen Başkan Yalçınkaya aileye Türk Sancağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.



"Birlikte bu acıyı yaşadık"


Ziyaretlere dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya, “Barış Pınarı Harekatı'nın yıldönümündeyiz. Suriyeli şehit çocuğumuzun evindeyiz. Allah rahmet eylesin. Annesi, babası, kardeşleri ile bir aradayız. Allahın İzniyle bir daha böyle makûs günler görmeyiz. Güç günlerdi. Birlikte bu acıyı yaşadık. Çocuklar şehit oldu. Şehit edenler teröristler ve batının besleme askerleri. Biz de burada belediye başkanı olarak, Türk halkı olarak şehit ailelerimizin hep yanlarında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Allah yar ve dayanakçımız olsun” diye konuştu.


Başkan Yalçınkaya harekat gazisi İsa Aksoy'u da unutmadı. Gazi Aksoy'u evinde ziyaret ederek kendisine de Türk Sancağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum