Şanlıurfa Valiliğinden Son Dakika PCR Testi  Açıklaması ;

Şanlıurfa Valiliğinden Son Dakika PCR Testi Açıklaması

Şanlıurfa son dakika; Şanlıurfa Valiliğinden PCR testi açıklaması...

Şanlıurfa haberleri; 

Şanlıurfa Valiliği Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca Urfa'da ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan zorunlu PCR testi uygulaması iptal edildi.

Şanlıurfa Valiliği’den yapılan yazılı açıklamada, “Tüm Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellerden eksik aşılı olanlar ile aşısız olanların haftada iki defa PCR testi yaptırarak kurum amirlerine ibraz etmelerinin sağlanması hususunun iptal edilmesi” yönünde oy birliğiyle karar alındığı bildirildi.

 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında 5 Ekim’de yapılan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında alınan karar, şu şekilde:

“17.09.2021 tarih ve 36 nolu İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 7. Maddesinde karara bağlanan ‘Tüm Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellerden eksik aşılı olanlar ile aşısız olanların haftada iki defa PCR testi yaptırarak kurum amirlerine ibraz etmelerinin sağlanması’ hususunun iptal edilmesine,

Yukarıda belirtilen esaslar doğrultusunda Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27’nci ve 72’nci maddeleri uyarınca İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulları kararlarının ivedilikle alınmasına, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi ve mağduriyete neden olunmamasına oy birliğiyle karar verilmiştir.”

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum