Şanlıurfa Expobel Fuarında..;

Şanlıurfa Expobel Fuarında..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gaziantep'te kurulan Expobel fuarında...

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen EXPOBEL fuarında Şanlıurfa rüzgarı esti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin standı vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Fuarda sıra gecesi ekibi de yer alırken, vatandaşlara çiğköfte ikram edildi.

Fuara Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Fuarda vatandaşlar Şanlıurfa standına yoğun ilgi gösterdi.

 

 

BEYAZGÜL: “ÜRETİMİ KENDİMİZ YAPARAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Beyazgül, belediyenin standını gezerek fuara göğüslerini kabartan çalışmalarla katıldıklarını söyledi. Beyazgül, “ Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemize bağlı alanlarda belediyemiz kendi malzemelerini üreterek dışarıya bağımlılığı ortadan kaldırmıştır. Daha önce daha fazla maliyetle aldığımız malzemeleri daha ucuz ve kaliteli bir şekilde kendimiz üretiyoruz. Tedarik zinciri bir şehir için çok önemlidir. Şehirlerin kendi üretimlerini yapmaları gerekmektedir” ifadesini kullandı.

 

 

“ŞANLIURFA İLK ÜRETİMİ KENDİ İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİYOR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin birçok alanda malzemeleri kendi ürettiğine vurgu yapan Beyazgül,  sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu üretimi teknolojinin bütün alanlarına yaymak için çalışıyoruz. Kendi çiçeğimizi üretiyoruz. Asfalt plentimizi kurarak kendi asfaltımızı üretiyoruz. Şanlıurfa ilk üretimi kendi içerisinde yaparak bir adım öne geçmiş oluyor. Ekibimiz var gücüyle çalışıyor. Marifet iltifata tabidir diyerek kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fuar, 9 Ekim’e kadar sürecek.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum