Şanlıurfa'da Kuyumcu Soygunu Kameralara Yakalandı işte Görüntüleri..;

Şanlıurfa'da Kuyumcu Soygunu Kameralara Yakalandı işte Görüntüleri..

Şanlıurfa Viranşehir'de kuyumcu soygununda...

Viranşehir’de maskeli bir hırsızın kuyumcuda gerçekleştirdiği silahlı soygun kameraya yansıdı.  Hırsızın kuyumcuyla yaşadığı arbede ile 300 bin liralık altını çaldığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Olay, Viranşehir ilçesi merkez Kışla Mahallesi’nde yaşandı. Öğlen saatlerinde mağazada oturan kuyumcu Ahmet Ekinci, hırsızın birden içeriye elinde silahla girmesiyle büyük şok yaşadı. Hırsızın elindeki silahı almaya çalışan Ekinci ile hırsız arasında kısa süreli arbede yaşandı. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken hırsızın elindeki silahtan çekinen Ekinci, bir süre sonra ellerini yukarıya kaldırarak hırsıza sakin olmasını söyledi. Hırsızlık anında içeriye giren bir kadın müşteriyi de içeride alıkoyan hırsız mağaza sahibi Ekinci’den bir poşetin içerisine altınları doldurmasını istedi. Hırsızın silahı kendisine doğrulttuğu anlarda kuyumcu Ekinci, raftaki bir kısmı imitasyon olan 300 bin lira değerindeki altını poşete doldurdu.

 

Altınları alan maskeli hırsız olay yerinden kaçarak uzaklaşırken Ekinci, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum