Şanlıurfaspor Hazırlıkları Tamamladı;

Şanlıurfaspor Hazırlıkları Tamamladı

Şanlıurfaspor Haberleri...

Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-Yeşilli ekip, yarın havayolu ile ilk olarak İstanbul'a ardından da karayolu ile Kırklareli'ye  geçecek.Bu hafta deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor'da hazırlıklar tamamlandı. Hafta boyunca karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlanan futbolcularda tek hedef galibiyet.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda Kırklarelispor'a konuk oluyor. Hafta boyunca Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile sıkı bir hazırlık dönemi geçiren futbolcular da karşılaşmaya yönelik hazırlıklarını tamamladı. Moral ve motivasyonun yüksek olduğu futbolcu kafilesi yarın havayolu ile ilk olarak İstanbul'a ardından ise karayolu ile Kırklareli'ye geçecekken, takımda tek hedef galibiyet olarak belirlendi.




KALECİ  DEMİR: “GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”
Amaçlarının bu yıl Şanlıurfaspor'u şampiyonluğa taşımak olduğunu belirten tecrübeli kaleci Murat Demir, takım olarak uyum içerisinde olduklarını söyledi. Galibiyet serisi yakalamak istediklerini de sözlerine ekleyen Kaleci Murat, "Hedeflerimiz var. Takım arkadaşlarımız ile birlikte Şanlıurfaspor'u hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. İlk 3 maçı değerlendirdiğimiz zaman tabi ki 3'te 3 yapmak isterdik. Biz Eskişehir maçını bir kaza olarak değerlendiriyoruz. Bunu da Karacabey maçında telafi ettik. Kırklareli maçında da galibiyet ve ardından bir seri yakalamak istiyoruz" dedi.




“HEDEFİMİZ GALİBİYET”
Taraftara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Raşit Yöndem ise "Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle iç saha maçlarımızda bizleri yalnız bırakmıyorlar. Taraftarımız bize büyük güç veriyor. Bizi desteklemeye devam etsinler. Bu hafta liderdik. Bay geçtiğimiz için liderliği bir haftalığına bıraktık. Şimdi deplasmana gideceğiz. Kırklareli de ligin iyi takımlarından biri. Bizim tek hedefimiz var o da galibiyet. Allah'ın izniyle bunu başaracağız" diye konuştu.




“KAZANMAK İÇİN KIRKLARELİ'NE GİDİYORUZ”
Şanlıurfaspor'un golcü isimlerinden Behlül Aydın da takım olarak şampiyonluğa  inandıklarını ve bunun için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Behlül Aydın değerlendirmesinde "Şu anda her şey iyi gidiyor. Allah'a şükürler hocamızla çok iyi uyum sağladık. Kazanmak için Kırklareli'ne gidiyoruz. 3 puanla geri dönmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.




“HER GEÇEN GÜN DAHA DA İYİ OLUYORUZ”
Takımın her geçen gün daha da iyi olduğunu ve futbolcular arasındaki uyumun pekiştiğini dile getiren Can Erdem ise "Her geçen gün daha da iyi oluyoruz. Bir hoca değişikliğimiz oldu ve bu takımın hedefini tabiki şaşırtmayacak. Bizim hedefimiz şampiyonluktur. Buna ulaşmak için de elimizden geleni yapacağız. Takımda zaten bir şampiyon ruhu var. Bunu da sahaya yansıtmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor bu hafta Cumartesi günü saat 15.30'da deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak
BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum