Tam kapanma Olacak mı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü tartışmaları bitiren Son dakika açıklaması;

Tam kapanma Olacak mı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü tartışmaları bitiren Son dakika açıklaması

son dakika haberleri tam kapanma olacak mı tartışmaları......

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı canlı yayında '29 Ekim'den sonra tam kapanma mı geliyor?' sorusuna yanıt verdi. Kalın, "Hayır, böyle bir şey söz konusu değil. 29 Ekim'den sonra da biz normal hayatımıza tedbirleri uygulayarak yaşamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kalın, '29 Ekim'den sonra Tam Kapanma mı geliyor?' sorusuna yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, "Hayır, böyle bir şey söz konusu değil. İnşallah 29 Ekim'i de çok güzel, coşkulu bir şekilde kutlayacağız. İstanbul'da da biliyorsunuz, çok güzel, büyük bir eser o gün açılacak. AKM açılacak. 29 Ekim'den sonra da biz normal hayatımıza tedbirleri uygulayarak yaşamaya devam edeceğiz. Böyle bir planlama yok" dedi.

İşte Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

ABD'YE PKK/YPG UYARISI: YARIN SİZİN BAŞINIZA DERT OLACAK

* Bizim ABD ile Obama döneminden beri yaşadığımız 2 temel sorunu var. Birisi PYD'ye verdiği siyasi askeri, medya desteği. İkincisi ise FETÖ konusunda bizi tatmin edecek adımları atmamış olmasıdır. Obama bir demokrattı, Trump tam bir anti Obamacı'ydı. Sağlık sistemi dahil olmak üzere her şeyi tersine çevirdi. Obama'nın altına imza attığı ne varsa her şeyi tersine çevirdi. Bir tek bizim konuda ters adım atmadı.

* Biden'da geldi aynı şekil devam ediyor. Cumhurbaşkanımız da bunu anlattı. Bu yaptığınız yanlış diye ortaya bir çok belge koyduk. O kanton yapılanmasının nereye gideceğini herkes biliyor. Yarın bu sizin başınıza dert olacak. Pence, Türkiye'ye geldiğinde o zaman biz bir anlaşma yapmıştık. Trump 'Biz Suriye'den çekiliyoruz' demişti. YPG'nin 30-40 km güneye çekileceği konusunda anlaşma yapmıştık. Bunlar kalktı, 'ABD bizi yalnız bırakıyor' diye koşup Moskova'ya Şam'a gittiler.

Sondakika Haberleri

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum