Mahmut Tanal: Çıldırmamak Elde Değil;

Mahmut Tanal: Çıldırmamak Elde Değil

CHP'nin Şanlıurfalı İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ceylanpınar ilçesindeki bir okulun çöplerinin öğrencilere toplatılmasına tepki gösterdi. Tanal, ”Fotoğrafları gördükçe çıldırmamak elde değil!” dedi....

Şanlıurfa ile ilgili sorunları sık sık dile getiren CHP'nin Şanlıurfalı İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bu defa Ceylanpınar ilçesindeki bir okulun çöplerinin öğrencilere toplatılmasına tepki gösterdi.  

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yer alan Muratlı Yunus Emre ilkokulunun çöplerinin okul öğrencileri tarafından toplanmasını eleştiren Tanal, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesini eleştirdi.

Yaşanan manzaranın kabul edilebilir bir tarafının bulunmadığını belirten Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:"Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Muratlı Mahallesi’nin çöpleri, Muratlı Yunus Emre İlkokulu öğrencilerine toplatılıyor. Fotoğrafları gördükçe çıldırmamak elde değil! Okul dışındaki çöpleri toplama görevini, ilkokul 2. sınıfa giden miniklere vermişler. Allah aşkına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ne iş yapar? İlçe belediyesi ne iş yapar? Temizlikçi kadrosuna alınan kişiler ne iş yapar? " ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum