Şanlıurfa'da Öğretmenin Sesine Vali Erin ve Başkan Kuş Cevap Verdi;

Şanlıurfa'da Öğretmenin Sesine Vali Erin ve Başkan Kuş Cevap Verdi

Şanlıurfa'da Öğretmen Bir hayır sahibi çıksa dedi! Vali Erin ve Başkan Kuş cevap verdi....

Şanlıurfa Haber; 

 

Şanlıurfa Selçuklu İlkokulu Müdürü Fatih Dinç’in okulun kütüphane ve zeka oyunları atölyesi eksikliğiyle ilgili yaptığı paylaşıma Vali Abdullah Erin ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş cevap verdi. 
 

Şanlıurfa Eyyübiye'de Selçuklu İlkokulmüdürü Fatih Dinç sosyal medya hesabında Bir hayır sahibi paylaşımına önce Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş sonra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin kayıtsız kalmayıp cevap verdi.

Selçuklu Okul Müdürü Fatih Dinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda okula güzel bir kütüphane ve zeka oyunları atölyesi kazandırabilmek için bir hayırseverden yardım beklediklerini açıklamıştı. 
 
Şanlıurfa Selçuklu ilkokulu müdürü Dinç’in paylaşımına kayıtsız kalmayan Başkan Kuş ile Urfa Valisi Erin Eyyübiyeli öğrenciler için harekete geçti.

 

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Öğrencilere ve okul müdürüne müjdeyi sosyal medyadan veren Başkan Kuş müdürün paylaşımını alıntılayarak, “Fatih hocam Eyyübiye Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanındayız. Okulumuza inşallah güzel bir kütüphane kazandıracağız” dedi.

 

Vali Erin ise müdürün paylaşımının altına yazdığı yorumda zeka oyunları atölyesiyle ilgili en kısa zamanda iletişime geçileceğini açıkladı. 


Şanlıurfatv Haber; 

 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum