Şanlıurfaspor Başkanı Yetim den Önemli Açıklama.;

Şanlıurfaspor Başkanı Yetim den Önemli Açıklama.

Şanlıurfa...

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Teknik Direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı olarak yollarını ayırdıklarını belirterek, verdiği emeklerden dolayı Gürses’e teşekkür etti.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren ve şu anda maç fazlasıyla lider olan Şanlıurfaspor’da önemli gelişmeler yaşanıyor. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Teknik Direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı olarak yollarını ayırdıklarını açıkladı. Yetim, Teknik Direktör Kılıç’ın takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.
Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim tarafından yapılan açıklamada, “Şanlıurfa'nın en büyük ailesi olan Şanlıurfaspor Kulübümüz; bu yıl birlik ve beraberlik içerisinde Şampiyonluk inancı içerisinde adımlar atmaya devam etmektedir. Sezon arasında kurumsal yapı ile ilgili gelişme gösteren kulübümüzde, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Şanlıurfa'mızın futbolda hak ettiği yerlere gelebilmesi için yoğun çaba içerisinde olduk.
Daha geçtiğimiz sezon bir takım kişilerin "Bu takım Kümeye Düşer" dedikleri Şanlurfaspor'umuz için yine gece gündüz demeden yerinde ve noktasal transferler gerçekleştirdik. Tüm maddi imkansızlıklara rağmen elini değil gövdesini taşın altına koyarak Şanlıurfaspor'un başarısı için emek veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.
Geldiğimiz süreçte yine daha geçen yıla kadar "Bu takım Küme Düşer" denilen Şanlıurfaspor'umuz deplasmanda beraberliği dahi içine sindiremeyen bir inançla sahada varlığını ortaya koymuştur. Bu başarı futbolcularımızın olduğu kadar, yönetim kurulumuzun, cefakar personelimizin ve en büyük yapıtaşımız olan taraftarımız sayesindedir.”




“ŞANLIURFASPOR'UN SAHİBİ ŞANLIURFALILARIN KENDİSİDİR”
Teknik Direktör Kılıç’ın verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Yetim, “Her zaman dediğimiz gibi Şanlıurfaspor'un sahibi Şanlıurfalıların kendisidir. Bu emaneti en iyi şekilde korumak ve takımımızı daha iyi yerlere getirebilmek için çözümü bulmak adına elimizden geldiği kadar uyum sorununu aşmak istediğimiz Teknik Direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararını almış bulunmaktayız.  Kulübümüz bugün kurumsal anlayış ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizin beklentilerini dikkate alarak gelecek planlarına kaldığı yerden devam edecek ve Şampiyonluk yolunda elinden geleni yapacaktır. Tüm bu anlayışla Şanlıurfaspor Ailesi adına Gürses Kılıç'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.


BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum