Şanlıurfa'da Meydan Projesi Yarışmayla Belli Olacak;

Şanlıurfa'da Meydan Projesi Yarışmayla Belli Olacak

Şanlıurfa Kızılay Meydanı projesi yarışması...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin kalbi konumunda bulunan ve kısa bir süre önce yıkımı gerçekleştirilerek betondan arındırılan Kızılay Meydanı’na yapılacak proje için ödüllü "Şanlıurfa Kızılay Meydanı ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması" düzenliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kente yeni meydanlar, yeni yeşil alanlar kazandırmak için tarihi silueti bozan betonarme yapıları kentin merkezinden arındırarak bir yandan tarihi dokuyu koruyor diğer yandan şehre modern bir görünüm kazandırıyor.

Şanlıurfa’da şeffaf bir yönetim anlayışı ile kaynakları planlı, etkili ve verimli kullanarak, alt yapı, üst yapı, sosyal, ekonomik ve kültürel alanda çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kızılay Meydan Projesinde uygulanacak projeyi yarışma ile belirleyecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla katılımcı belediyecilik anlayışı benimsenerek katılımcılardan Kızılay Meydan Projesi için fikir üretmeleri, projelendirmeleri ve bu projeleri Büyükşehir Belediyesine ulaştırmaları isteniyor.

TOPLAM 325 BİN TL ÖDÜL

Yarışmada;

1. 100 bin

2. 75 bin

3. 50 bin

Mansiyon ödülleri ise ilk 5'te yer alacak olan yarışmacılar, 20 bin TL ile ödüllendirilecek.

Toplam 325 bin TL ödüllü yarışmaya katılacak katılımcılar, yarışmaya ait bilgilere https://etkinlik.sanliurfa.bel.tr Web adresi üzerinden ulaşabilecekler.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum