Haliliye Belediye Meclisinde 3 İmar Değişikliği Red Edildi;

Haliliye Belediye Meclisinde 3 İmar Değişikliği Red Edildi

Şanlıurfa Haliliye haberleri...

Haliliye Haberleri; Haliliye Belediye Meclisinde 3 imar değişikliği red edildi.

Haliliye Belediye Meclisi’nde İmar komisyonundan gelen 3 imar değişikliği uygun olmadığı gerekçesiyle meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.Haliliye Belediye Meclisi Eylül ayı 3. Olağan Birleşimi, Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Meclis toplantısı Başkanvekili Cengiz İzgördü başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri görüşüldü.




İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLEN RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ
Toplantıda, ilçeye bağlı Konuklu Mahallesi, 127 ada 1 parsele ait Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili hususun Belediye Meclisince görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.


İMAR KOMİSYONUNDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ
08.07. 2021 tarih ve 137 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.
08.07. 2021 tarih ve 138 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.
05.08. 2021 tarih ve 156 sayılı BMK ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Uygulama İmar Planı değişikliğiyle ilgili rapor, meclis üyelerinin oybirliğiyle reddedildi.
Haliliye Meclisi’nin Eylül ayı 4. toplantısı yarın saat 15.00’da gerçekleştirecek.
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum