Viranşehir'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor;

Viranşehir'de Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Viranşehir Haberleri...

Viranşehir’de alt yapı çalışmaları

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, DEDAŞ ve ŞUSKİ tarafından yapılan yer altı çalışmalarından dolayı bozulan ve yapımına başlanan alanlarda incelemelerde bulundu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım ve Belediye Meclis üyeleri ile Yenişehir Mahallesinde DEDAŞ’ın yer altı çalışması ve ŞUSKİ’nin içme suyu şebekesi döşemek için kazdığı kaldırım ve caddelerde incelemelerde bulunarak, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi aldı.
Çalışmaların hızlandırılması talimatı veren Ekinci, DEDAŞ kazılarından dolayı bozulan kaldırımların yapımına başlandığını, ŞUSKİ’nin ise içme suyu şebekesi için Anadolu Lisesi Caddesi ve tren yolunda kazdığı 20 ve 21 caddelerin de en kısa sürede asfaltlanacağını söyledi.
DEDAŞ, ŞUSKİ ve doğalgazın yer altı çalışmalarından dolayı vatandaşların yaşadığı mağduriyetin farkında olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, yer altı çalışmalarının bittiği alanlarda ivedilikle çalışmaların başladığını belirtti.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum