Üniversiteyi Kazanamadığı İçin İntihar Ettiği İddia Edildi.;

Üniversiteyi Kazanamadığı İçin İntihar Ettiği İddia Edildi.

...

Urfa’nın Bozova İlçesi'nde 2 Eylül’de şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren 18 yaşındaki Aysel Çelik’in, üniversiteyi kazanamadığı için intihar ettiği iddia edildi.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi Argıncık Mahallesi sınırları içinde bulunan DSİ’ye ait sulama kanalında, 2 Eylül’de günü genç bir kadın cenazesi bulundu. Bölgedeki vatandaşların fark ettiği cenaze, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Yapılan araştırmanın ardından cenazenin 18 yaşındaki Aysel Çelik’e ait olduğu belirlendi.

Cesedi bulunmadan bir gün önce arkadaşlarına gideceğini söyleyerek evden ayrılan Çelik’ten bir daha haber alınamadı. Anne ve babasıyla birlikte yaşayan Çelik’in yakınları, eve dönmemesi üzerine durumu polise bildirdi. Üniversite sınavına hazırlanan Çelik’in, bu yıl Hukuk Fakültesi’ne hazırlandığı ancak istediği puanı alamadığı ve üniversiteye yerleşmediği gerekçesiyle intihar ettiği ileri sürüldü.

31 Ağustos'ta Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasından bir gün sonra evden ayrılan ve sulama kanalında cenazesi bulunan Çelik’in yakınları, “Hukuk okumak istiyordu. Çok üzgünüz, çok gençti” dedi.

 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum