Urfa da Suriyeli Baba Tiner Dökerek Kendi Kızını Diri Diri Yaktı.;

Urfa da Suriyeli Baba Tiner Dökerek Kendi Kızını Diri Diri Yaktı.

Şanlıurfa...

Şanlıurfa’da babasının üzerine tiner dökerek yaktığı iddia edilen 13 yaşındaki Suriyeli küçük kız hastanede hayatını kaybetti. Polis baba ile amcayı gözaltına aldı.

Olay, merkez Eyyübiye İlçesi’nde dün yaşandı. İddiaya göre öğlen saatlerin Amara Dwla (13) ile babası Mohammad Dwla arasında sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışmanın dozunun yükselmesiyle kızına şiddet uygulayan baba, bir süre sonra evde bulunan tineri kızının üzerine döktü. Baba kızını ateşe verirken küçük kız alevler içinde kaldı. Sokağa taşan sesler üzerine olaya mahalle sakinleri müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı kızı ilk müdahalenin ardından ambulansla, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Binasına kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan Suriye Lazkiye doğumlu küçük kız, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Çocuğun cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Küçük kızın ölümüyle ilgili baba Mohammad Dwla ile ismi öğrenilemeyen amcası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum