Türkiye'de İlk Kez Şanlıurfa'da Yatırım Forum ve Fuarı;

Türkiye'de İlk Kez Şanlıurfa'da Yatırım Forum ve Fuarı

Şanlıurfa Haber...


Türkiye’de TOBB tarafından düzenlenen “Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı" ilk kez Şanlıurfa’da açıldı. Fuar ilk olarak Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmalar ile başladı.

Türkiye’de ilk kez düzenlenen "Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı" Şanlıurfa’da açıldı. Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde açılışı yapıldı. Fuar ilk olarak Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmalar ile başladı. Fuarda, TOBB Türkiye Girişim Sermayesi Meclis Başkanı Göktekin Dinçerler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitci, birer konuşma yaptı. Fuarda, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Finansal Yatırımlar Birimi Sektör Uzmanı Said Yahya Kaban, Uluslararası Doğrudan Yatırımlar ve Girişim Sermayesi Sektörü ile ilgili tanıtım yaptı.

Fuar, öğleden sonra Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmaları kapsamında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili Mehmet Açıkgöz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı, Zeynel Abidin Beyazgül, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Şanlıurfa Valisi,  Abdullah Erin ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla Forum ve Fuar açılış konuşmalarıyla devam edecek. Protokol fuarda kurdele kesiminin ardından stantları ziyaret edecek. 
Fuar, 2-4 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum