Şanlıurfa'da mobil ekipler sahada aşılama yapıyor;

Şanlıurfa'da mobil ekipler sahada aşılama yapıyor

Şanlıurfa'da, Aşı için 75 mobil ekip sahada yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapılan aşılama çalışmalarına destek veriyor....

Şanlıurfa haberleri, Urfa'da 75 Sağlık mobil ekip sahada yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yapılan aşılama çalışmalarına destek veriyor.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, din adamları, kanaat önderleri, iş insanları ve toplumun tüm kesimlerini dahil ederek başlattığı aşı seferberliği sayesinde Şanlıurfa, yüzde 55'lik kritik eşiği aşarak kırmızı kategoriden turuncuya geçti.

 

Urfa Valisi Abdullah Erin de açıklamasında, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Şanlıurfa genelinde 75 mobil ekibin hizmet yürüttüğünü belirten Erin, şunları kaydetti:

"Hastaneler ve sağlık merkezlerindeki sabit aşılama birimlerinin yanında, il genelinde 75 mobil aşı ekibi, çarşı pazarda, camilerde, okullarda, evlerde ve iş yerlerinde vatandaşları aşılamak için olağanüstü bir gayret gösteriyor. Lütfen toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirerek aşılarımızı geciktirmeden yaptıralım, sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltalım. Tedbirler ve aşıyla inşallah tüm bu zorlukları aşacağız. Salgınla mücadelenin ilk dönemlerinde olduğu gibi vaka sayılarını en aza indirecek, can kayıplarını sıfırlayacak ve hedef kitlenin aşılanmasını bir an önce tamamlayacağımıza inanıyorum. Urfalım istesin yeter ki, zoru kolay eder inanın ki."???????

: Anadolu Ajansı / Yasin Dikme

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum