Şanlıurfa'da Madde Bağımlısı Genç Bahçelievler'de işyerine zorla Girmeye Çalıştı Vatandaşlar..;

Şanlıurfa'da Madde Bağımlısı Genç Bahçelievler'de işyerine zorla Girmeye Çalıştı Vatandaşlar..

Şanlıurfa haberleri...


Şanlıurfa’da madde bağımlısı bir gencin kent merkezinde bulunan bir iş yerine zorla girmeye çalışması güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan bir vatandaş, “Güvende değiliz” diyerek isyan etti.

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler korkuttu. Apartmana girerek iş yerinin kapısını zorlayan madde bağımlısı bir genç, iş yerine girmeye çalıştı. Görüntüdeki halinden madde kullandığı belli olan gencin bayılmamak için koridordaki korkuluklara tutunması da görüntülere yansıdı. Korkutan olay iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken madde bağımlısı genç iş yeri çalışanlarına korku dolu anlar yaşattı.


 

“GÜVENDE DEĞİLİZ”

Görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan bir vatandaş, “Şanlıurfa'nın merkezi Bahçelievler, gündüz 15:30 Bağımlı kişi binadaki kapıları zorluyor. Sonra bir esnafın çırağının boğazına bıçak dayıyor... Varsa bir ilgili, duyurulur! Güvende değiliz!..” ifadeleriyle yaşananlara isyan etti.

 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum