VATANDAŞIN DEDAŞ’A İSYANI: “EN LÜKS İLÇEDE EL FENERİ KULLANIYORUZ”;

VATANDAŞIN DEDAŞ’A İSYANI: “EN LÜKS İLÇEDE EL FENERİ KULLANIYORUZ”

Şanlıurfa’da hayatın bir parçası haline gelen elektrik kesintileriyle çileden çıkardı ...

Şanlıurfa’da hayatın bir parçası haline gelen elektrik kesintileriyle çileden çıkan vatandaşlardan Yusuf Kılıç, DEDAŞ’a sosyal medyadan isyan etti. Kentin en lüks ilçesinde aydınlatmayı el feneri ile sağladıklarını aktardı.

Şanlıurfa’da son zamanlarda yoğun şekilde yaşanan elektrik kesintileri kentte yaşayan vatandaşları çileden çıkardı. DEDAŞ’a karşı tepkili olan mağdur vatandaşlar özellikle Karaköprü ilçesinde sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerine isyan ediyor. Kesintilerden dolayı el feneri ışığı altında yaşamaya alışan vatandaşlar, evlerinde ışıldak ya da el fenerini eksik etmiyor. Kesintilerden dolayı hemen hemen her evde bulunan aydınlatma cihazları elektrik kesintisi yaşanan bölgelerde vatandaşın imdadına koşuyor.  Elektrik kesintisinden dolayı her akşam karanlığa gömülen ilçede evleri el feneri ya da ışıldak aydınlatıyor.

Mağduriyetlerini sosyal medyadan ifade eden vatandaşlar, yaşanan kesintilerin artık rutin hale geldiğini belirterek yetkilileri göreve davet etti.  Hemen hemen her gün yoğun şekilde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle sabırları taşan vatandaşlar elektrik kesintilerinden dolayı büyük mağduriyet yaşıyor.

“EN LÜKS İLÇEDE AYDINLATMAYI IŞILDAKLA SAĞLIYORUZ”

Kent merkezinin en gelişmiş ilçesi olan Karaköprü ilçe merkezinde yaşamalarına rağmen sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerine çözüm olarak el feneri ya da ışıldak kullandığını sosyal medya paylaşımında dile getiren Yusuf Kılıç paylaşımda, “Bunun adı el feneri ya da ışıldak. 2021 Yılında Şanlıurfa’nın sözde en lüks ilçesi ve yeni gelişim bölgesi olan Karaköprü/Mehmetçik’te ev içinde aydınlatmayı bunlarla sağlıyoruz. Gözümüz aydın Türkiyem artık uçan araba üretebiliriz” şeklindeki sitem dolu sözlerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum