Şuski Çalışmalarına Vatandaşlardan Teşekkür;

Şuski Çalışmalarına Vatandaşlardan Teşekkür

Şanlıurfa Şuski çalışmalarına vatandaşlardan teşekkür....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşların talep ve önerilerini anında karşılayarak yoğun mesaisine devam ediyor.

Şanlıurfa’da ilçelerin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai içerisinde olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, içme suyu hat arızaları, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi talepleri anında karşılıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda Şanlıurfa'nın alt yapısına yönelik kalıcı hizmetler üretmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, kendilerine ulaşan arıza ve aksaklıkların çözümü noktasında hizmetlerini sürdürüyor.
ŞUSKİ’ye bağlı bakım ve onarım birimi kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerini sürdürürken vatandaşlar da yaşanan aksaklıklara anında müdahalede bulundukları ve sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturduklarını belirterek başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum