Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesinde Güvenlikçilere Saldırı 8 Yaralı Sağlıkta Şiddete Hayır;

Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesinde Güvenlikçilere Saldırı 8 Yaralı Sağlıkta Şiddete Hayır

Şanlıurfatv Sağlık haberleri...

Şanlıurfatv olarak Sağlıkta Şiddete Hayır diyoruz...

Birecik Devlet Hastanesinde güvenlik görevlilerinin uyarısını dikkate almayan ve tartışan hasta yakınları, hastaneye çağırdıkları yakınlarıyla birlikte görevlilere saldırdı. Olayda 8 güvenlik görevlisi, çeşitli yerlerinden yaralandı.


Birecik Devlet Hastanesi’nde yaşandı. İddiaya göre, güvenlik görevlileri hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarını maske takmaları yönünde uyardı. Bu uyarıya rağmen hastaneye maskesiz girmek isteyen hasta yakınları ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Hasta yakınları, daha sonra hastaneye çağırdıkları yakınlarıyla birlikte güvenlik görevlilerine tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı. Saldırıya uğrayan güvenlik görevlilerinden Zeynel Abidin Kaya, Engin Kurt, Bayram Aslan, İbrahim Halil Savaş, Abdullah Delal Kızılkaya, Harun Kaya, Veysel Fırat ve Mustafa Kılıç aldıkları darbelerle çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hasta yakınları hastaneden ve çevresinden dışarı çıkarıldı. Hastane bir süre hasta almayı durdururken, polis ekipleri de çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı.
Bu arada Birecik Kaymakamı Kadir Duman ve Kamu Hastaneleri Başkanı Faruk Günak da olayın çıktığı Birecik Devlet Hastanesine intikal etti.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum