Şanlıurfa'lı Genç Kızın isyanı Ne Zaman Bunlardan Kurtulacağız;

Şanlıurfa'lı Genç Kızın isyanı Ne Zaman Bunlardan Kurtulacağız

Şanlıurfatv haber...

Şanlıurfa’da, uzun saçlı bir kişinin genç kadınları taciz ettiği iddia edildi. Kentte genç bir kadını, 5 defadan fazla taciz eden şahsın yakalanması istendi.  Şanlıurfa’da sapık skandalı yaşanıyor. Uzun saçlı bir kişinin, cadde ve sokaklardan geçen genç kızlara tacizde bulunduğu öne sürüldü. Şahsın, her defasında “Bir şey sorabilir miyim?” diyerek, genç kızları taciz ettiği belirtiliyor. İğrenç olayı sosyal medyada anlatan genç bir kız, söz konusu sapığın kendisini 5 defadan fazla taciz etmeye kalkıştığını iddia etti.
 
“NE ZAMAN BU PİSLİKLERDEN KURTULACAĞIZ?”
Mila adlı Twitter kullanıcısı, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Arkadaşlar Urfa’da tehlikeli bir sapık var, saçını üstten uzun bağlıyor. 1.70 boylarında, zayıf esmer. Sürekli “Bir şey sorabilir miyim?” diye kızları durduruyor, sonradan yanlış yapmaya çalışıyor. Beni bugüne kadar 5 defadan fazla taciz etmeye çalıştı ve sürekli farklı bir isimle tanıtıyor. Bugün durdurmaya çalıştı, ben artık tanıdığım için “uzak dur benden” dedim. Çantamdan tuttu çekti beni, bağırdığımda kaçtı, biz kadınlar olarak ne zaman bu pisliklerden kurtulacağız?” ifadelerine yer verdi.

Mila’nın sosyal medyada yaptığı bu paylaşım büyük yankı uyandırırken, vatandaşlar bir an önce sapığın yakalanmasını istedi.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum