Şanlıurfa Öz-Orman iş Sendikasından Örnek Davranış ;

Şanlıurfa Öz-Orman iş Sendikasından Örnek Davranış

Şanlıurfa haberleri...

Öz Orman İş Sendikası, geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu vefat eden üyesinin ailesine ferdi kaza sigortası kapsamında 30 bin lira verdi.   
TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi Beyazkule işletmesinde geçici işçi olarak çalışan Mehmet Demir, (30) Şubat ayında elim bir trafik kazası sonucu vefat etmişti.Öz Orman İş sendikasının tüm üyelerine yaptırdığı kaza grup sigortası kapsamında, vefat eden üyelerine verdiği 30 bin liralık çeki vefat eden Demir’in eşine teslim edildi.
Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Zeki Sungur Kızılkaya, Öz Orman İş Sendikası Bölge Başkanı Mustafa Akgeyik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ailenin yaşadığı Viranşehir ilçesine bağlı Elaltı köyünde aileyi ziyaret etti. Burada aile bireyleri ve köy muhtarı tarafından karşılanan sendika yöneticileri, 25 Şubat 2021 tarihinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden evli dört çocuk babası Mehmet Demir’in eşine 30 bin liralık çeki teslim etti.
Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada “Sendika üyelerinin eş ve çocuklarını da fahri üye kabul eden Öz Orman İş Sendikası sosyal sendikacılık anlayışı gereği tüm üyelerine kaza grup sigortası yaparak geride kalan dul ve yetimleri düşünmeyi görev bilerek böyle bir uygulamayı Türkiye’de ilk defa hayata geçirmiştir” dedi.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum