Haliliye Belediyesinden Fabrika Kurulum Projesine 3 Milyon 750 Bin TL Destek;

Haliliye Belediyesinden Fabrika Kurulum Projesine 3 Milyon 750 Bin TL Destek

Şanlıurfa Haliliye Haberleri...

Haliliye Belediye Meclisi, Ağustos ayı 1. Olağan Meclis Birleşiminde, alınan karar doğrultusunda Göbeklitepe A.Ş'ye Fabrika Kurulum Projesi kapsamında 3 milyon 750 bin TL kaynak sağladı. 
Haliliye Belediye Meclisi Ağustos ayı 1. Olağan Birleşimi, Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Meclis toplantısı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri görüşüldü. Haliliye belediyesine bağlı Göbeklitepe A.Ş'ye iki fabrika kurulum projesi kapsamında 3 milyon 750 bin TL kaynak sağlanması meclis üyelerine sunuldu. Önerge meclis üyelerinin oy çoğunluğu ile kabul edildi.
 
Haliliye Meclisi’nde okunan ilgili madde de şu ifadelere yer verildi:
“İlimiz gençlerine istihdam sağlanması ve yatırımın teşvik edilmesi amacıyla OSM Ayakkabıcılar Sanayi bölgesindeki Fabrika Kurulum Projesi yapımına ilişkin Karacadağ Kalkınma Ajansı’ndan sağlanan eş finansman programına esas belediyemiz yüzde 100 iştiraki olan Göbeklitepe A.Ş.’nin proje ortağı olması ile belediyemiz adına sağlamış olan 3 Milyon 750 bin TL tutarındaki eş finansman ile sınırlı olmak kaydıyla yapım işi ihalesini müteakiben hak ediş usulüne göre kaynak aktarılması konularının belediyemiz meclisinde görüşülmesi arz ederim.”
 
BİHA


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum