Eyyübiye Meclisinde TMO için Yeşil Alan Olsun Teklifi;

Eyyübiye Meclisinde TMO için Yeşil Alan Olsun Teklifi

Şanlıurfa Haberleri...

Şanlıurfa haberleri

Eyyübiye Belediye Meclisi’nde Eyüp Nebi Mahallesi'nde yer alan TMO'nun satışının iptal edilmesi ve alanın yeşil alanına çevrilmesi için meclis üyeleri önerge sundu. 
Eyyübiye Belediye Meclisi, Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantılarının 1. birleşimini SGK Binasındaki Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Eyübiye Belediye Başkan Vekili Abdullah Samak başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı, açılış ve yoklama ile başladı. Okunan gündem maddeleri içerisinde iddiaya göre satışı yapılan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) yerinin satışını iptal edilmesi ve alanın halk yararına yeşil alan veya sosyal tesis yapılması için meclis üyeleri meclise önerge sundu. Önerge meclis üyelerinin oybirliği ile imar ve bayındırlık komisyonuna havale edildi.
İlçe sınırlarının yeşil alanlardan yoksun olduğunu dile getiren AK Parti Eyyübiye Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Ahmet Haşim İnan, "Eyyübiye sınırları yeşil alanlarında yoksundur. 18 ve 20'inci madde uygulanarak Toprak Mahsulleri Ofisi’deki yerin satışının engellenmesini talep ediyoruz ve bununla ilgili girişimlerin belediyemiz tarafından yapılmasını teklif ediyoruz " ifadelerini kullandı.
 
BİHA




 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum