Şanlıurfa'lı Gençlerden Manavgat Yangın Bölgesine Yardım Eli;

Şanlıurfa'lı Gençlerden Manavgat Yangın Bölgesine Yardım Eli

iş insanı Halil Polat, Samet Öztürk ve Osman Göncü Şanlıurfa'dan başlattığı Manavgat yardım kampanyası ile vatandaşları duyarlı olmaya ve yardım etmeye çağırdı....

Manavgatta felakete dönüşen orman yangınları sonrası Şanlıurfa'lı iş insanları da  mağdurlar için kampanya başlattığını duyurdu. Halil Polat, Samet Öztürk ve Osman Göncü sosyal medya hesaplarından "Para haricinde ne gönderirseniz akşam yola çıkacağız lütfen duyarlı olalım" çağrısı yapıldı.

Türkiye'de bir biri ardınca yaşanan orman yangınları ile mücadele ederken bir taraftan da yaralar sarılmaya başlandı.

Manavgat'ta 5 kişinin hayatını kaybetmesine, çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan orman yangınları sonrası Şanlıurfa'lı gençler  Halil Polat, Samet Öztürk ve Osman Göncü mağdur olan vatandaşlar için bir yardım kampanyası başlattı, "Manavgat'ta yangından etkilenen tüm ailelerimize yerinde yardımları ulaştırmak amacıyla Manavgat'a gidiyoruz. Bağışlayacağınız 1 şişe su bile hayati önem taşıyor." diyerek vatandaşlara destek çağrısında bulundu.

Şanlıurfa'lı gençler afet bölgesine ulaştırmak üzere su, bebek bezi, bebek maması, yanık kremi, hijyen pedi, konserve yiyecek, ıslak mendil, meyve suyu, ayran, boğaz pastili yardımı bekliyor.


 



 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum