Başkan Çiftçi Karaköprü'de Sokaklarda Personelleriyle Beraber Çöp Topladı

Karaköprü'de temizlik seferberliği Başkan Nihat Çiftçi personelleriyle beraber sokaklarda çöp topladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, ilçede başlatılan ve her hafta cumartesi günü farklı bir mahallede düzenlenen temizlik seferberliği projesi kapsamında temizlik personeliyle birlikte çöp topladı.

Göreve geldiği günden bu yana Karaköprü’nün refahı için çalışan ve ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından sevilen Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi kenetti daha yaşanabilir bir hala getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi’nin katılımları ile her cumartesi bir mahallede yapılan temizlik çalışmalarının bu haftaki durağı Seyrantepe Mahallesi oldu.

Mahallede temizlik personeliyle birlikte çöp toplayan Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi,  “Kirletmemek Medeniyettir” ifadelerini kullandı.

“BU HAFTA SEYRANTEPE MAHALLEMİZDE TEMİZLİK FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRDÜK”

Konu ile ilgili paylaşımda bulunan Karaköprü Belediyesi ise, “Her cumartesi bir mahallemizde kapsamlı temizlik çalışması yürütüyoruz. Belediye Başkanımız, yönetim kadromuz, paydaş STK’lar, personelimiz ve vatandaşlarımızla birlikte bu hafta Seyrantepe Mahallemizde temizlik faaliyetlerini sürdürdük”