Urfa'lı İşletme Sahibinin Elektrik Şirketine Haklı İsyanı..

Şanlıurfa Karaköprü'de bir işletmenin önüne konulan elektrik direği ve elektrik konteyner'ın kaldırılması için yetkililere çağrı

Şanlıurfa Karaköprü'deki Tarihi Elektrik Direği ve Konteynırın Kaldırılması İçin Çağrı

İşletme sahibi Murat Sunay; Gap Bulvarı'nda bulunan bu tarihi elektrik direği, hem modern görüntüyü hem de tarihi değeri ve güvenlik riski nedeniyle gündeme gelmesi için sosyal medya hesabından paylaşarak yetkililerden çözüm bekliyor.


Şanlıurfa'lı işletme sahibinden çağrı, Yetkililer ve ilgili kurumlar, özellikle Dicle Elektrik ve Eksim Holding'e, bu tarihi direğin kaldırılması için acil olarak harekete geçmeleri istiyor.
Bu direk, müzeye konulabilecek kadar tarihi bir öneme sahip ve şehrin merkezindeki konumuyla güvenlik riski taşımaktadır.
Bir aydan fazla bir süredir incelenmekte olan bu başvuru, henüz bir ilerleme kaydetmemiştir.


Vatandaşların ve işletmenin yetkililerden beklentisi, Vatandaşlar, bu tarihi direğin bir an önce kaldırılması ve güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi için gereken önlemlerin alınmasını bekliyor. Ayrıca, @DicleElektrikAS tarafından uygunsuz makam atamalarının yol açtığı iddia edilen sorunların da acilen çözüme kavuşturulmasını talep ediyorlar.


Tarihi değerlerin korunması ve halkın güvenliğinin sağlanması adına, bu çağrının dikkate alınması ve konuyla ilgili hızlı bir şekilde hareket edilmesi bekleniyor.
Şanlıurfa Karaköprü'nün tarihi dokusunu korumak ve yaşam kalitesini artırmak adına, ilgili kurumların ve yetkililerin bir an önce bu meseleye el atması gerektiği vurgulanıyor.

işte işletme sahibi Murat Sunay'ın sosyal medya hesabından paylaştığı içerik;

Sayın yetkililer ve ilgili kurumlar, Karaköprü'deki Gap Bulvarı'nda bulunan bu tarihi direğin kaldırılması hususunda desteklerinizi talep ediyorum. @DicleElektrikAS ve @Eksim_Holding'e sesleniyorum; bu direk, müzeye konulabilecek kadar tarihi öneme sahip ve şehrin merkezinde bulunması nedeniyle güvenlik riski teşkil ediyor. Bir ayı aşkın süredir başvurumuz incelenmekte, ancak hala bir ilerleme kaydedilmedi. Lütfen, birileri zarar görmeden önce gereken yapılmalıdır. Vatandaş olarak, @DicleElektrikAS tarafından hak etmeyen kişilere makam mevki verilmesinin doğurduğu sorunları yaşıyoruz. , bu durumun acilen çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz. @CYAZMAC @MTanal @hasansildak @MithatCanKutluc @E_Tivnikli @UrfaValiligi @karakoprugovtr Bu konuda desteklerinizi ve ilginizi rica ediyorum.