Urfalı Sürücüler Aman Dikkat Kurallara Uymayanlar Yandı..

Şanlıurfa’da kuralı çiğneyen yandı: Bugünden itibaren başladı, 7 gün sürecek

Şanlıurfa’da Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından 1 Ekim yani bugünden itibaren kent genelinde 7 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek olan sıkı ve yoğun bir denetim dönemi başlıyor.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı istasyonlarca 1-7 Ekim tarihleri arasında kent genelinde trafik kural ihlalleri konusunda denetimlerimiz yoğunlaşarak devam edeceğini duyurdu. Kurallara uymayan sürücülere çeşitli maddelerden cezai işlem uygulanacak.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, X hesabından yaptığı duyuruda; ‘’Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı istasyonlarca 1-7 Ekim 2024 tarihleri arasında 24 saat esasına göre; Otoyol ve Bağlantı Yolları, Mardin Yolu, Akçakale Yolu, Adıyaman Yolu, Diyarbakır Yolu, Gaziantep Yolu Olmak Üzere kentin tüm yollarında radarla hız denetimleri, şerit izleme kuralları, yükleme kuralları, emniyet kemeri, kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu kullanımı, kask kullanımı, aşırı hız, yorgun ve uykusuz araç kullanma başta olmak üzere genel trafik kuralları konusunda denetimlerimiz yoğunlaşarak devam edecektir.’’ Dedi.