Urfa Hava Durumu Aman Dikkat Meteoroloji Uyardı

Şanlıurfa Hava Durumu Meteoroloji'den uyarı! Urfa'ya sağanak yağış geri geliyor. Urfa'nın 5 günlük hava tahmin raporu,

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıkladığı son güncel hava durumu raporuna göre, sağanak yağışlar 1 Ekim 2024 Salı gününden gününde itibaren Şanlıurfa’da etkisi altına almaya başlayacak.

Şanlıurfa’da yağışlı havalar 1 Ekim 2024 Salı gününden itibaren geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yeni hava durumu raporuna göre, salı günü itibariyle etkisini göstermeye başlayacak sağanak yağış Şanlıurfa merkez ve diğer ilçelerine yayılacak.

30 Eylül 2024 yeni haftanın ilk günü Pazartesi ise sıcaklıkların normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

1 Ekim Salı günü Şanlıurfa’ya gök gürültülü sağanak yağış geliyor sıcaklık 5-7 derece birden düşecek. Kent genelinde su baskınları ve taşkınlar olabilir.


Şanlıurfa'da hava durumu şu şekilde tahmin ediliyor:

30 Eylül Pazartesi günü az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 22 derece, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak.

1 Ekim Salı günü hava Gökgürültülü Sağanak yağışlı olacak. En düşük sıcaklık 20 derece, en yüksek sıcaklık 28 derece olarak tahmin ediliyor.

2 Ekim Çarşamba günü hava az bulutlu olması bekleniyor. En düşük sıcaklık 19 derece, en yüksek sıcaklık 28 derece olması tahmin ediliyor.

3 Ekim Perşembe günü hava açık olacak. En düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık ise 30 derece olarak tahmin ediliyor.

4 Ekim Cuma günü ise açık bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 19 derece, en yüksek sıcaklık ise 31 derece olarak öngörülüyor.