Urfa'da Binlerce Kişi Sorgulandı 31 Kişi Yakalandı..

Şanlıurfa emniyet ekipleri asayiş için binlerce kişiyi sorguladı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş ve trafik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yapılan denetimler neticesinde 16 bin 872 kişi sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan 31 şahıs yakalandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, TEM Şube, Kom, motosikletli Yunus timleri, Çarşı ve Mahalle Bekçileri, çevik kuvvet ve trafik polislerinin katılımlarıyla il genelinde asayiş ve trafik huzur uygulaması gerçekleştirdi.

31 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Emniyet ekipleri tarafından yapılan asayiş denetimlerinde 16 bin 872 şahıs sorgulandı. Sorgulanan şahıslardan çeşitli suçlardan aranması bulunan 31 kişi yakalandı. Yapılan uygulamalarda ise 4 ruhsatsız tabanca,5 kurusıkı tabanca,2 pompalı tüfek,15,99 gram Uyuşturucu Madde ve 8 adet sentetik narkotik hap ele geçirildi.

55 UMUMA AÇIK YER KONTROL EDİLDİ

Ekipler tarafından gerçekleştirilen umuma açık ve kapalı iş yerlerine yönelik denetimlerde 55 umuma açık yer, park, bahçe, meydan, alan, metruk yerler denetlendi.

47 ARACA PARA CEZASI

Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ise 2 bin 970 araç ve 277 motosiklet sorgulandı. Sorgulanan araçlardan 47’sine para cezası kesilirken, 2 çalıntı motosiklet yakalandı.