Ceylanpınar Gümrük Kapısı Ticaret Bakanının Katılımıyla Açıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti'nin 81 ilde başlattığı Türkiye Buluşmaları kapsamında Şanlıurfa'ya geldi. Bakan Ömer Bolat ardından Ceylanpınar Gümrük Kapısı açılış törenine katıldı.


Türkiye Buluşmaları kapsamında Şanlıurfa'da bir dizi program gerçekleştirecek olan Ticaret Bakanı Ömer Bolat Şanlıurfa’ya geldi.

Bakan Bolat’ı GAP Havalimanında Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti milletvekilleri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, MHP Şanlıurfa Milletvekilli İbrahim Özyavuz ve ilçe belediye başkanları karşıladı.

Bakan Bolat ve beraberindekiler program kapsamında Ceylanpınar ilçesine gitti.

ŞANLIURFA’NIN ÜÇÜNCÜ CEYLANPINAR GÜMRÜK KAPISI AÇILDI

Ceylanpınar gümrük kapısında yeni yapılan hizmet binasının açılışında konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat,”Kardeş ülke Suriye ile çatışmasız ve barış ortamının sağlanması ile birlikte Türkiye ve Suriye arasındaki kardeşlik ve sosyal ilişkiler, ticaret, ekonomi ve yatırım işlemleri eski günlerine dönebilecektir. Şanlıurfa’mızda üçüncü olan Ceylanpınar gümrük müdürlüğünün yeni iş hizmet binasını hep birlikte açacağız.

Cumhurbaşkanlığı kararı ile 2020 yılında açılmasına karar verilen bu gümrük kapısı kısa bir süre konteynerlerde hizmet verildi. Çünkü hemen komşumuz Resulayn ile ticarette ihtiyaç duyulan bu gümrük müdürlüğün daha sonra modern ve kontrollü bir şekille yapılması için bu yatırım kısa bir sürede yapıldı ve tamamlandı”dedi.

Burada yapılan konuşmaların ardından Ceylanpınar Gümrük Kapısı Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katılımıyla açıldı