Urfa'da Cezalar Yağmur Gibi Geldi..

Şanlıurfa trafik ekipleri hatalı park eden sürücülere 690 lira ceza, urfa'da emniyet ekiplerinden Hatalı Park, Ters Yol, Işık ve Hız İhlallerine Ceza Yağdı

Şanlıurfa’nın Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde trafik kurallarına uymayan ve özellikle yanlış park eden araçlara 690 TL idari para cezası kesildi.

Şanlıurfa’nın Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinin önemli sorunlarından olan trafik sorununun önüne geçmek için Şanlıurfa  Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri denetimlerini arttırdı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle Saray yönü caddesi, Divanyolu caddesi, Balıklıgöl, Topçu meydanı, Şehit Nusret Caddesi, Yunus Emre Caddesi Kadri Erdoğan caddesi ve Atatürk bulvarı üzerindeki yanlış park eden sürücülere yönelik uygulama yaparak 690 ile 1380 lira ceza kesiyor.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu uygulamada polis aracından yol kenarına park etmiş araç plakaları anons edilerek sürücüleri uyarıldı. Yapılan uygulamalarla trafik kazalarının önlenmesi, trafik akışının düzenli bir şekilde akması sağlanmaya ve yaya geçitlerinin yayalar tarafından rahat bir şekilde kullanılması çalışılırken, bu uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.