Çakmak, şampiyonları kutladı

Wushu Türkiye Şampiyonası’nda derece yapan Siverekli genç sporcular, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret etti.

SİVEREK – Siverek Halk Eğitimi Merkezi’nde açılan Wushu dövüş sanatları kursuna katılarak eğitimlerini tamamlayan Siverekli sporcular, Sakarya’da kasım sonunda düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı.

Turnuvada Siverek ilçesini temsil eden Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Ramazan Sevcan 48 kiloda Türkiye birinciliği, Siverek Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nden Ruken Boduroğlu 42 kiloda Türkiye birinciliği aldı.

Turnuvada genç erkek ve genç kadın kategorisinde şampiyon olarak Türkiye birinciliği elde eden genç sporcular, mutluluklarını Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’la paylaştı.

Siverekli sporcular Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.



ÇAKMAK, ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Çakmak, spor müsabakalarında ilçeyi temsil eden gençlerin her anlamda desteklenmesini gerektiğini belirtti. Çakmak, “Spor dallarında ter dökerek Türkiye Şampiyonluğuna yükselmesi bizim için gurur kaynağıdır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi gönülden kutluyorum. Her anlamda öğrencilerimizin ve gençlerimizin başarılı olması için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız’’ ifadesini kullandı.

Siverek Halk Eğitimi Müdürü Mahmut Kışlar da desteklerinden ötürü Başkan Çakmak’a teşekkür etti.

Çakmak daha sonra genç sporculara hediye takdim etti.

BİHA